Ați avut vreodată șansa să aveți un profesor care să îl simțiți ca prieten după ce s-a terminat cursul?
Universul a proiectat lucrurile în felul în care să o cunosc pe această copilă curcubeu, și, fără să știe sau să își dea seama, să devină prieten, mentor, chiar un al doilea părinte pentru mine. Sunt convinsă că habar nu are ce impact uriaș poate avea zâmbetul ei asupra persoanelor cu care interacționează. Cu înfățișarea de zână rocker (cel putin asa o percep eu) e o sursa de inspirație pentru mine zi de zi.

De fiecare dată când am o situație pe care nu prea vreau să o înfrunt, mi-e frică de ceva sau mă agit degeaba ca un Pepsi bine scuturat, mă întreb ce ar spune sau ar face Zâna în locul meu? Și de fiecare dată răspunsul vine cu un zâmbet și cu o mângâiere cu unghii roz: "Nu te mai lamenta!!! Apucă-te de treabă! E doar un joc!".
Așa că îți mulțumesc Georgiana Spătaru că ești așa cum ești, și că fără să știi, alături de alți oameni foarte dragi mie, nu mă lași să fac nici măcar un pas in spate. :)
Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis parteneri de joc care nu mă lasă să fac pași în spate, ci mă învață, de multe ori fără să își dea seama, cum să fac următorul pas pe tablă.